Fodbold

I Hodsager spiller vi selvfølgelig fodbold, og der er hold for både børn, oldboys og alt der i mellem…

For børnenes vedkommende handler det mest om at lege med bolden, og der er ikke indtænkt egentlige kampe. For de lidt ældre og mere ambitiøse er der træning 2 gange i ugen og kampe og turneringer med målet om at afslutte i øverste halvdel af serien. For oldboys’ene handler det tit om at få rørt sig og ikke mindst det sociale i 3. halvleg. Dvs. at der er hold for en hver smag og ambitioner. Der spilles også indendørs fodbold i vintersæsonen.
Så hvad enten du er den nye Elkjær eller Zidane, eller bare skal have rørt kroppen, så kom og træn med.
Vi har trænere af høj kvalitet og gode faciliteter til såvel boldspil som til omklædning, 3.halvleg osv. Spillerne kommer både fra Hodsager og andre mindre byer, men også fra større byer som f.eks. Holstebro.

Hodsager Cup

Udover at spille fodbold afholdes også Hodsager Cup med over 20 hold, og flere og flere hold fra nær og fjern tilmelder sig hvert år. Hodsager Cup starter altid torsdag i uge 30, og løber over en uges tid og kulminerer i finaleaftenen fredag i uge 31. Her inviteres hele byen, alle spillere og dem som ellers har lyst til en hyggelig aften med spisning og musik i teltet.

Træner?

Sidder du med en træner eller en holdleder i maven, er du meget velkommen til at kontakte fodboldudvalget,
Årets første træning til udendørs fodbold er den første uge i februar, hvorefter der er suppe at varme sig på.
For nærmere information omkring hold, træningstidspunkter eller lignende, så kontakt formanden i fodboldudvalget.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>